MESBAŞ | Mersin Serbest Bölge İşletici A. Ş.
Serbest Bölgemiz
Faaliyetler ve İstatistik
• Ticaret Hacmi ve İstatistikler • İdari Birimler • Sosyal Tesisler
Tarifeler
• Açık ve Kapalı Alan Tarifeleri • Tarife ve Ücretler • Gemi Hizmet ve Tarifeleri • Depo Hizmet ve Tarifeleri • Diğer İşlemler ve Tarifeleri

30.03.2017 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI HAKKINDA DUYURU

Şirketimizin 30.03.2017 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısınında alınan kararlardan gündemin 3,4 ve 9.maddeleriyle ilgili kararların iptali davası 09.06.2017 tarihinde şirketimiz ortaklarından Mehmet Azmi Damla tarafından Mersin 1.Asliye Ticaret Mahkemesinin 2017/347 E sayılı dosya numarasıyla   açılmıştır. Duruşma tarihi 13 Ekim 2017 saat 10:15 tir. Türk Ticaret Kanununun 448/1 maddesi uyarınca ilan edilir.

[ 18.07.2017 ]

SON 5 DUYURU

© Copyright 2012 Mersin Serbest Bölge İşleticisi A. Ş.

Anasayfa  |  Kullanıcı Firmalar  |  Mersin  |  Haberler  |  Foto Galeri  |  İletişim